SPUITWERK

Voor een extra strak en egaal resultaat maken wij gebruik maken van onze professionele verfspuit. Bij het verfspuiten wordt de verf onder hoge druk over de ondergrond verneveld. Voorafgaand  plakken we alle niet te spuiten delen zorgvuldig af en naderhand verwijderen wij netjes het afplakmateriaal en voeren het af.

Omdat alle oneffenheden goed zichtbaar blijven, leent glad stucwerk zich uitstekend voor spuitwerk. Ook details van sierlijsten en ornamenten kunnen met deze techniek heel mooi worden bijgewerkt, waardoor ze goed bewaard blijven. Nieuw stucwerk zullen wij eerst volledig machinaal schuren en vervolgens voorstrijken voor een extra strak en langdurig resultaat.

Voor het beste en mooiste resultaat van het afwerken van nieuwe deuren, kozijnen, trappen, meubelen en op maat gemaakte kasten, kiest u voor lakspuiten. Lakspuiten geeft een optimaal strak resultaat, wat niet haalbaar is met de roller of de kwast. Omdat de afwerking zo strak is, moet het voorbereidende werk extra zorgvuldig worden gedaan. Wij herhalen het schuren, plamuren en gronden tot we de perfecte ondergrond hebben voor de spuitafwerking. We kunnen deuren ook meenemen naar onze werkplaats om ze daar te spuiten. Uiteraard regelen we in dat geval de demontage, het transport en de montage van de deuren.